מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט עלי ביבי ואגסים

רוטב

1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 שיני שום כתוש
2 כפיות חרדל
1 כף סוכר חום
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חומרים

2 חבילות עלי בייבי
חבילה חסה חתוכה
אגסים או אפרסקים או תאנים פרוסים
גבינה חתוכה (רוקפור או סנט מור או פרומעז)
אם יש – רימונים או חמוציות מיובשות

להגשה

איזשהו סוג של אגוזים (קשיו קלוי או
פקאן מסוכר או תערובת גרעינים)

אופן ההכנה

• לשטוף ולייבש את החסה, לחתוך או לקרוע פיסות בידיים.
• לפרוס את הפרי והגבינה שנבחרו
• להוסיף גרעיני רימון או חמוציות.
• לערבב את המרכיבים בקערת הגשה.
• לערבב היטב את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה.
• לשפוך את הרוטב על הסלט לפני ההגשה. לעטר מעל באגוזים מטוגנים קלות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס