רוטב
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 שיני שום כתוש
2 כפיות חרדל
1 כף סוכר חום
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חומרים
2 חבילות עלי בייבי
חבילה חסה חתוכה
אגסים או אפרסקים או תאנים פרוסים
גבינה חתוכה (רוקפור או סנט מור או פרומעז)
אם יש – רימונים או חמוציות מיובשות
להגשה
איזשהו סוג של אגוזים (קשיו קלוי או
פקאן מסוכר או תערובת גרעינים)
אופן ההכנה
• לשטוף ולייבש את החסה, לחתוך או לקרוע פיסות בידיים.
• לפרוס את הפרי והגבינה שנבחרו
• להוסיף גרעיני רימון או חמוציות.
• לערבב את המרכיבים בקערת הגשה.
• לערבב היטב את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה.
• לשפוך את הרוטב על הסלט לפני ההגשה. לעטר מעל באגוזים מטוגנים קלות.