מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט פטריות וחמוציות

חומרים

1 סלסלה פטריות שמפניון קטנות
5-6 גבעולי פטרוזיליה טריה
4 בצלים ירוקים
חופן חמוציות
חופן פקאן סיני

לרוטב

2-3 כפות שמן זית
3-4 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר חום או רגיל
1 כף דבש

אופן ההכנה

• לפרוס את הפטריות לפרוסות.
• לקצוץ דק את הפטרוזיליה ואת הבצל (לבן + ירוק) ולהוסיף לפטריות.
• להוסיף לקערה את החמוציות ואת הפקאנים חתוכים ל-2 או 4.
• להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת, לסגור היטב את המכסה ולשקשק עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
• לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס