חומרים
1 סלסלה פטריות שמפניון קטנות
5-6 גבעולי פטרוזיליה טריה
4 בצלים ירוקים
חופן חמוציות
חופן פקאן סיני
לרוטב
2-3 כפות שמן זית
3-4 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר חום או רגיל
1 כף דבש
אופן ההכנה
• לפרוס את הפטריות לפרוסות.
• לקצוץ דק את הפטרוזיליה ואת הבצל (לבן + ירוק) ולהוסיף לפטריות.
• להוסיף לקערה את החמוציות ואת הפקאנים חתוכים ל-2 או 4.
• להכניס את כל חומרי הרוטב לצנצנת, לסגור היטב את המכסה ולשקשק עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
• לפני ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב.