חומרים
1 קופסה פיטריות חתוכות
1-2 גמבה
2 בצלים פרוסים
2 שיני שום כתוש
1/4 כוס חומץ
1/2 כוס מים
1 כפית סוכר
2 כפות קטשופ
2-3 כפות פטרוזיליה ושמיר קצוץ
פלח + פלפל
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה
• לחתוך את הבצל והגמבה לרצועות דקות, לטגן אותם במעט שמן, להוסיף פיטריות ולהמשיך לטגן מספר דקות.
• להוסיף את המים והחומץ, להוסיף את כל חומרי התיבול להמשיך לבשל כ-5 דקות.
• בסוף להוסיף את הירק הקצוץ ולהוריד מהאש.
• לטעום להוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
• להגיש את הסלט כשהוא קר.