מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט פטריות מבושל

חומרים

1 קופסה פיטריות חתוכות
1-2 גמבה
2 בצלים פרוסים
2 שיני שום כתוש
1/4 כוס חומץ
1/2 כוס מים
1 כפית סוכר
2 כפות קטשופ
2-3 כפות פטרוזיליה ושמיר קצוץ
פלח + פלפל
מעט שמן לטיגון

אופן הכנה

• לחתוך את הבצל והגמבה לרצועות דקות, לטגן אותם במעט שמן, להוסיף פיטריות ולהמשיך לטגן מספר דקות.
• להוסיף את המים והחומץ, להוסיף את כל חומרי התיבול להמשיך לבשל כ-5 דקות.
• בסוף להוסיף את הירק הקצוץ ולהוריד מהאש.
• לטעום להוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
• להגיש את הסלט כשהוא קר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס