מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט פלפלים ובוטנים

רוטב

4 שיני שום כתושות
מלח
מעט טבסקו
3 כפות מיץ לימון
2 כפות חומץ בלסמי (או רגיל)
2 כפות שמן זית

חומרים

2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
¼ כוס שמן זית
להגשה
כוס בוטנים קלויים

אופן ההכנה

חוצים את הפלפלים, מרחיקים את הגבעולים והגרעינים וחוצים כל חצי,
כך שמתקבלים רבעים. פורסים לרוחב בעובי חצי ס"מ ומטגנים בשמן זית
תוך בחישה, עד שהם מתרככים.
מערבלים יחד (בבלנדר או בצנצנת סגורה) את חומרי הרוטב ויוצקים
על הפלפלים, מערבבים בעדינות.
לאחסן במקרר, ולפני ההגשה לפזר למעלה את הבוטנים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס