מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט קישואים בטעם כבד

חומרים

6 קישואים בגודל בינוני
4 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים קשות
מלח + פלפל שחור
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

• לקלוף את הקישואים ולגרד על פומפייה גסה. לשים את הקישואים המרוסקים במסננת ולזרות מעל מעט מלח לשם ניקוז נוזלים.
• לטגן את הבצל בשמן עד שהוא ישחים מאוד.
• לסחוט היטב את הקישואים מהמים ולהוסיף אותם לבצל, להמשיך לטגן מספר דקות.
• לצנן מעט, להעביר את התערובת למעבד מזון, להוסיף את הביצים הקשות, לתבל במלח ופלפל ולרסק הכל יחד.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס