חומרים
6 קישואים בגודל בינוני
4 בצלים גדולים קצוצים
4 ביצים קשות
מלח + פלפל שחור
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
• לקלוף את הקישואים ולגרד על פומפייה גסה. לשים את הקישואים המרוסקים במסננת ולזרות מעל מעט מלח לשם ניקוז נוזלים.
• לטגן את הבצל בשמן עד שהוא ישחים מאוד.
• לסחוט היטב את הקישואים מהמים ולהוסיף אותם לבצל, להמשיך לטגן מספר דקות.
• לצנן מעט, להעביר את התערובת למעבד מזון, להוסיף את הביצים הקשות, לתבל במלח ופלפל ולרסק הכל יחד.