מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט שעועית לבנה

רוטב

1/2 כוס שמן זית
מיץ מ-2 לימונים
3 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה קצוצה
זיתים שחורים מגולענים ופרוסים
מלח + פלפל שחור

חומרים

2 כוסות שעועית
1 בצל חתוך לרבעים
2 שיני שום חצויות
1 גזר קלוף ופרוס
1 עלה דפנה

אופן הכנה

• להשרות את השעועית במים למשך לילה.
• לבשל בסיר את השעועית עם הירקות, עד לריכוך השעועית.
• לסנן את התבשיל ולהוציא את הירקות.
• לשעועית הנקייה להוסיף את כל חומרי הרוטב, לערבב היטב ולאחסן במקרר.

הערה: אפשר להשתמש להכנת הסלט בגרגירי חומוס במקום שעועית.
אפשר להשתמש בשעועית או חומוס קפואים של סנפרוסט.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס