מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלט תוניסאי

רוטב

שמן זית
מלח
שום כתוש
מיץ מ-1 לימון
2 כפות חומץ
1/2 כפית סוכר

חומרים

4 גזרים פרוסים לרצועות דקות
2 קולורבי חתוך לרצועות דקות
4 גבעולי סלרי אמריקאי קצוץ (גבעול ועלים)
1 פלפל ירוק חריף קצוץ קטן

אופן הכנה

• לחתוך את כל הירקות כמתואר למעלה.
• לתבל בכל חומרי הרוטב. לטעום ולשפר לפי הטעם הרצוי.
• לערבב היטב ולאחסן במקרר בכלי סגור. לפני ההגשה לערבב שוב עם הרוטב ששקע.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס