חומרים
1/2 חבילה מרגרינה
1/2 ליטר חלב
1/2 ליטר מים
5 כפות קמח
מלח, פלפל לבן
אגוז מוסקט טחון
אופן הכנה
להמיס את המרגרינה בסיר, להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה עד לעיבוי. להוסיף את הנוזלים ולערבב להמסת הקמח בנוזלים.
להביא לרתיחה תוך כדי בחישה עד לעיבוי הרוטב.
להוסיף את התבלינים, לטעום ולשפר במידת הצורך.
אופן המילוי
לשפוך בתחתית תבנית פיירקס מעט מהרוטב, למלא כל חביתית בכף גדושה של בשר, לגלגל ולהניח בתבנית. לסדר את החביתיות מגולגלות אחת ליד השניה, לשפוך מעל את הרוטב הנותר, לפזר מעל גבינה צהובה מגודרת או פרמזן מגורד ולאפות בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה.