מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

סלסה בלנקה לקנלוני (רוטב בשמל)

חומרים

1/2 חבילה מרגרינה
1/2 ליטר חלב
1/2 ליטר מים
5 כפות קמח
מלח, פלפל לבן
אגוז מוסקט טחון

אופן הכנה

להמיס את המרגרינה בסיר, להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה עד לעיבוי. להוסיף את הנוזלים ולערבב להמסת הקמח בנוזלים.
להביא לרתיחה תוך כדי בחישה עד לעיבוי הרוטב.
להוסיף את התבלינים, לטעום ולשפר במידת הצורך.

אופן המילוי

לשפוך בתחתית תבנית פיירקס מעט מהרוטב, למלא כל חביתית בכף גדושה של בשר, לגלגל ולהניח בתבנית. לסדר את החביתיות מגולגלות אחת ליד השניה, לשפוך מעל את הרוטב הנותר, לפזר מעל גבינה צהובה מגודרת או פרמזן מגורד ולאפות בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס