שכבה ראשונה – בסיס
4 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
3 כפות קקאו
1 כוס אגוזים קצוצים גס
אופן ההכנה
להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף חלמונים, קקאו ואגוזים, לערבב בעדינות בתנועות קיפול.
לשפוך התערובת לתבנית משומנת, לאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
לצנן את העוגה ולהרטיב אותה ברוטב חם שהוכן
מ-1/2 כוס מים, 1 כף סוכר, להרתיח האש או במיקרו להוסיף 2 כפות ברנדי.
שכבה שניה – קרם
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
• להקציף השמנת עם הסוכר, למרוח מעל העוגה האפויה והמצוננת.
שכבה שלישית – ציפוי
200 גר' שוקולד חלב
1 כף שמן
4 כפות חלב
50 גרם חמאה או
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד עם החלב והשמן על אדים או במיקרו. לאחר ההמסה להוסיף את החמאה.
לצנן מעט ולשטח בעדינות מעל קרם הקצפת.
לאחסן במקרר.