מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגה בשכבות ( שחור/לבן)

שכבה ראשונה – בסיס

4 ביצים מופרדות
5 כפות סוכר
3 כפות קקאו
1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה

להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף חלמונים, קקאו ואגוזים, לערבב בעדינות בתנועות קיפול.
לשפוך התערובת לתבנית משומנת, לאפות בחום בינוני כ-20 דקות.
לצנן את העוגה ולהרטיב אותה ברוטב חם שהוכן
מ-1/2 כוס מים, 1 כף סוכר, להרתיח האש או במיקרו להוסיף 2 כפות ברנדי.

שכבה שניה – קרם

1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

• להקציף השמנת עם הסוכר, למרוח מעל העוגה האפויה והמצוננת.

שכבה שלישית – ציפוי

200 גר' שוקולד חלב
1 כף שמן
4 כפות חלב
50 גרם חמאה או

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד עם החלב והשמן על אדים או במיקרו. לאחר ההמסה להוסיף את החמאה.
לצנן מעט ולשטח בעדינות מעל קרם הקצפת.
לאחסן במקרר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס