מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגה כדורית

להכנה בקערה כדורית לא גדולה (בערך בקוטר 24)

חומרים: בסיס

2 רולדות מוכנות – ממולאות בקרם שוקולד או קרם אגוזים, או אחר

אופן הכנה

• לרפד את הקערה בניילון נצמד.
• לחתוך את הרולדות לפרוסות דקות, לרפד את הקערה בפרוסות – מאמצע התחתית לכיוון הדפנות, בצורה צפופה.
• להרטיב את הפרוסות ברוטב החם.
• למלא את הקערה המרופדת בקרם המוכן.
• לכסות מעל הקרם בשכבת פרוסות רולדה.
• לכסות בניילון נצמד ולאחסן במקרר לפחות יום. בסיס

חומרים: בסיס

רוטב
1/2 כוס חלב
2 כפות ברנדי
2 כפות רום או ליקר

אופן הכנה

• לחמם את החומרים במיקרו או על האש.

חומרים: בסיס

2 גביעי שמנת מתוקה
3 כפיות סוכר
שקית ג'לטין (14 ג')
1/2 כוס מים חמים
100 גרם שוקולד מריר מרוסק
100 גרם אגוזים קלויים מרוסקים

אופן הכנה

• להקציף את השמנת עם הסוכר.
• להמיס את הג'לטין במים ולערבב בעדינות עם הקצפת.
• להוסיף לקצפת את השוקולד והאגוזים. קרם

להגשה: להוריד את הניילון המכסה את הקערה, להפוך אותה על צלחת הגשה ולהסיר את הניילון המקיף את הכדור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס