מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגה כושית בחושה

תבנית מלבנית בגודל 30 עד 20 או עגולה מס' 28 - עוגה בחושה קלה להכנה

חומרים
העוגה
200 גרם מרגרינה רכה
2 כוסות סוכר
2 ביצים שלמות
2 גביעי אשל
1 כף תמצית וניל
1 כף תמצית רום
3 כפות גדושות אבקת קקאו
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה

הציפוי
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
1 כפית נס קפה
6 כפות מים
1 כף תמצית רום
100 גרם חמאה או מרגרינה

אופן הכנה

 

 

• במערבל חשמלי, לערבב יחד מרגרינה + סוכר, להוסיף ביצים.
• להוסיף אשל, תמציות, קקאו, ולהמשיך לערבל.
• לערבב יחד קמח עם אבקת אפיה וסודה, להוסיף לתערובת, לערבב היטב.
• לשמן את התבנית, לשפוך את התערובת.
• לאפות בחום בינוני במשך כ-30 - 40 דקות.
• לבדיקת מוכנות העוגה, נועצים קיסם עץ באמצע ומוודאים שיוצא יבש.

 

 

• להמיס יחד על אש נמוכה בסיר קטן את כל החומרים מלבד החמאה.
• להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה.
• לצפות את העוגה לאחר צינון חלקי.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס