מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגה לבוקר

חומרים לעוגה

3 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
שקית קטנה קמח תופח
1/2 כוס שמן
שוקולד ציפס

אופן ההכנה

• להקציף החלבונים לקצף קשה ובהדרגה להוסיף את הסוכר.
• להוריד מהירות לנמוכה ביותר ולהוסיף לפי הסדר את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים ובסוף קמח.
• לפזר בקרקעית התבנית סוכר וחמאה מומסת ולשפוך פנימה את עיסת העוגה.
• לפזר למעלה שוקולד ציפס ולהשקיע אותם מעט עם מזלג. לאפות בחום של 180 מעלות. לבדיקת מוכנות העוגה נועצים קיסם עץ ומוודאים שיוצא יבש.
• לעיטור לאחר האפיה – להמיס 100 גר' אבקת סוכר עם 2 כמות מים רותחים ולשפוך מעל העוגה החמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס