חומרים לעוגה
3 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים
שקית קטנה קמח תופח
1/2 כוס שמן
שוקולד ציפס
אופן ההכנה
• להקציף החלבונים לקצף קשה ובהדרגה להוסיף את הסוכר.
• להוריד מהירות לנמוכה ביותר ולהוסיף לפי הסדר את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים ובסוף קמח.
• לפזר בקרקעית התבנית סוכר וחמאה מומסת ולשפוך פנימה את עיסת העוגה.
• לפזר למעלה שוקולד ציפס ולהשקיע אותם מעט עם מזלג. לאפות בחום של 180 מעלות. לבדיקת מוכנות העוגה נועצים קיסם עץ ומוודאים שיוצא יבש.
• לעיטור לאחר האפיה – להמיס 100 גר' אבקת סוכר עם 2 כמות מים רותחים ולשפוך מעל העוגה החמה.