מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגות בצק עלים

חומרים

1 חבילה בצק עלים
ריבת משמש
מרגרינה
אגוזים קצוצים + סוכר + קינמון

אופן הכנה

• לרדד עלה דק.
• לגרד על פומפיה גסה מרגרינה.
• למרוח שכבת ריבה, לפזר תערובת של אגוזים וסוכר וקינמון.
• לגלגל לרולדה, למרוח ביצה, לחרוץ חריצים ולאפות בחום גבוה-בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס