מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגות חום לבן

חומרים

4 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 כוס קורנפלור
2 ביצים
1 חבילה מרגרינה רכה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס נוזלים
2 סוכר וניל
1/4 1 כוס סוכר

תוספת לבצק החום

1 כף גדושה קקאו
מעט תמצית רום

אופן ההכנה

• לערבב הכל ביחד וללוש לבצק אחיד.
• לחלק את הבצק ל- 2/3 ו- 1/3. להוסיף לחלק הקטן קקאו ורום וללוש היטב.
• לרדד עלה דק מן הבצק הלבן, ועוד עלה דק מן הבצק החום.
• להניח את הבצק החום מעל הלבן, לגלגל רולדה דקה, לחתוך לפרוסות דקות.
• לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס