חומרים
4 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 כוס קורנפלור
2 ביצים
1 חבילה מרגרינה רכה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס נוזלים
2 סוכר וניל
1/4 1 כוס סוכר
תוספת לבצק החום
1 כף גדושה קקאו
מעט תמצית רום
אופן ההכנה
• לערבב הכל ביחד וללוש לבצק אחיד.
• לחלק את הבצק ל- 2/3 ו- 1/3. להוסיף לחלק הקטן קקאו ורום וללוש היטב.
• לרדד עלה דק מן הבצק הלבן, ועוד עלה דק מן הבצק החום.
• להניח את הבצק החום מעל הלבן, לגלגל רולדה דקה, לחתוך לפרוסות דקות.
• לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום בינוני עד להשחמה.