חומרים
1 חבילה מחמאה
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח רגיל
אופן הכנה
• לערבב מחמאה (בטמפרטורת החדר) עם סוכר, להוסיף טחינה וקמח.
• ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
• ליצור כדורים קטנטנים, לפחוס אותם מעט, להניח בתבנית משומנת או על נייר אפיה.
• לאפות בתנור שחומם מראש לחום 170-180 מעלות במשך 15 דקות.
• העוגיות צריכות לצאת בהירות. כאשר הן חמות אין לגעת בהן כי הן מתפוררות.
• לאחר צינון לפזר אבקת סוכר ולאחסן בכלי סגור.