מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגות טחינה פריכות

חומרים

1 חבילה מחמאה
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח רגיל

אופן הכנה

• לערבב מחמאה (בטמפרטורת החדר) עם סוכר, להוסיף טחינה וקמח.
• ללוש עד לקבלת בצק אחיד.
• ליצור כדורים קטנטנים, לפחוס אותם מעט, להניח בתבנית משומנת או על נייר אפיה.
• לאפות בתנור שחומם מראש לחום 170-180 מעלות במשך 15 דקות.
• העוגיות צריכות לצאת בהירות. כאשר הן חמות אין לגעת בהן כי הן מתפוררות.
• לאחר צינון לפזר אבקת סוכר ולאחסן בכלי סגור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס