חומרים
100 גרם מרגרינה
100 גרם חלבה
3 כפות דבש
1 כפית נס-קפה
2 כפות קקאו
100 גרם שומשום – קלוי מעט במחבת
או – בוטנים קלויים במקום שומשום
3 כוסות פצפוצי אורז
אופן הכנה
• להמיס על אש קטנה מרגרינה, חלבה, דבש, להוריד מהאש ולהוסיף נס-קפה וקקאו. לצנן מעט.
• לערבב יחד בקערה פצפוצים עם שומשום או בוטנים, להוסיף את התערובת המבושלת ולערבב היטב.
• בתבנית מלבנית – לשטח את העיסה לשכבה בעובי 1 ס"מ בערך.
• לאחסן במקרר. לפני ההגשה לחתוך לריבועים או מעויינים קטנים.