מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגיות פריכות מסורתיות

חומרים

1/4 1 חב' קמח תופח (כ-3 כוסות)
1 כוס סוכר
1 חב' מרגרינה גולדבנד רכה או חמאה
2 ביצים שלמות
2 שקיות סוכר וניל
100 גרם שומשום – או –
100 גרם קוקוס – או –
100 גרם שקדים שבורים

אופן הכנה

• ללוש את כל החומרים לבצק אחיד.
• להשהות את הבצק למשך כשעה.
• לקרוץ צורות במכשיר עוגיות – או – לרדד עלה וליצור עיגולים בכוסית.
• לאפות בתנור בחום בינוני כ-10-15 דקות, עד לקבלת צבע צהוב בהיר.
• לאחר צינון, לאחסן בכלי סגור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס