מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת אגוזים בסירופ מייפל

תבנית עגולה מס' 26 או מלבנית זהה בגודל

בצק

100 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר
2 ביצים שלמות
1 גביע שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה

אופן ההכנה

• לערבב במערבל חשמלי (או ביד) את כל חומרי הבצק, לפי הסדר הרשום.
• לשמן התבנית, לרפד את התחתית ב-2/3 מכמות הבצק.
• לשפוך מעל הבצק שכבה של סירופ מייפל או שוקולד.
• לפזר חצי מכמות תערובת האגוזים מעל הסירופ.
• לשפוך בעדינות את שארית הבצק מעל האגוזים, לשטח אותו בכף, ומעליו שוב סירופ ואגוזים.
• לאפות בחום בינוני כ-30 דקות עד להשחמה.
• לבדיקת מוכנות העוגה יש לנעוץ באמצע התבנית קיסם עץ ולוודא שיוצא יבש.

מילוי

200 גר' אגוזים שבורים גס
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
סירופ מייפל או
סירופ שוקולד

לסיום

• לערבב יחד בקערה אגוזים, סוכר, קינמון

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס