מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת בוטנים בציפוי שוקולד לפסח

תבנית קפיץ עגולה מס 26

חומרים
בסיס העוגה
6 חלבונים
1 כוס סוכר
300 גרם בוטנים קלויים
טחונים דק, ללא מלח וללא קליפה


קרם לציפוי
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
1/2 כוס סוכר
4 כפות קקאו
כפית נס קפה
6 חלמונים
2 כפות ברנדי

 

 

אופן הכנה

• להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק.
• להוסיף את הבוטנים ולערבב בעדינות.
• לאפות בתבנית משומנת בחום בינוני כ-30 דקות.

 

• בסיר קטן להמיס על אש נמוכה - מרגרינה, סוכר, קקאו ונס קפה.
• להוריד מהאש ולהוסיף בהדרגה תוך כדי בחישה מהירה את החלמונים, אחד אחרי השני ובסוף ברנדי.
לשפוך את הקרם המוכן מעל העוגה האפויה ולהכניס לתנור להמשך אפיה לעוד 10 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס