מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת בסקוויטים עם קרם שוקולד-וניל

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

קרם השוקולד
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי


קרם הוניל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה

שכבות הביסקוויט
כ-250 גרם ביסקוויט פתי-בר
בטעם שוקולד
1/2 כוס חלב קר
1 כפית גדושה נס קפה
1 כף ברנדי או תמצית רום

הרכבת העוגה

 

 


לעיטור – אגוזי פקאן סיניים

אופן ההכנה


• לשבור את השוקולד לקוביות, להמיס ביחד עם השמנת על באן-מרי או במיקרו או על אש קטנה, תוך כדי בחישה.
• להוריד מהאש ולבחוש פנימה את הברנדי.
• לצנן היטב לחלוטין.


• להקציף את השמנת והחלב עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קרם חלק.


• להמיס בקערה קטנה את הקפה עם מעט מים רותחים ולהוסיף את החלב והברנדי.

 

 

 


• לטבול כל ביסקוויט בחלב ולרפד את תחתית התבנית, למרוח חצי מכמות קרם השוקולד.
• לסדר שכבת ביסקויטים נוספת, למרוח את קרם הוניל.
• לסדר שכבת ביסקויטים נוספת, למרוח את שארית קרם השוקולד.

• לעיטור – לפזר שכבה של אגוזי פקאן סינים קצוצים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס