תבנית פיירקס מלבנית
חומרים
קרם השוקולד
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי
קרם הוניל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
שכבות הביסקוויט
כ-250 גרם ביסקוויט פתי-בר
בטעם שוקולד
1/2 כוס חלב קר
1 כפית גדושה נס קפה
1 כף ברנדי או תמצית רום
הרכבת העוגה
לעיטור – אגוזי פקאן סיניים
אופן ההכנה
• לשבור את השוקולד לקוביות, להמיס ביחד עם השמנת על באן-מרי או במיקרו או על אש קטנה, תוך כדי בחישה.
• להוריד מהאש ולבחוש פנימה את הברנדי.
• לצנן היטב לחלוטין.
• להקציף את השמנת והחלב עם האינסטנט פודינג עד לקבלת קרם חלק.
• להמיס בקערה קטנה את הקפה עם מעט מים רותחים ולהוסיף את החלב והברנדי.
• לטבול כל ביסקוויט בחלב ולרפד את תחתית התבנית, למרוח חצי מכמות קרם השוקולד.
• לסדר שכבת ביסקויטים נוספת, למרוח את קרם הוניל.
• לסדר שכבת ביסקויטים נוספת, למרוח את שארית קרם השוקולד.
• לעיטור – לפזר שכבה של אגוזי פקאן סינים קצוצים.