תבנית פיירקס עגולה בגודל 26
חומרים
3 גביעי גבינה 5%
½ 1 כוס סוכר
6 ביצים מופרדות
¼ כוס קורנפלור
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה
• להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר. להמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
• לערבב יחד חלמונים, גבינה, קורנפלור, אינסטנט פודינג וקליפת לימון.
• לאחד את תערובת הגבינה עם הקצף – בעדינות.
• לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ובזמן הכנסת העוגה לתנור להוריד ל-150 מעלות.
• להעביר את התערובת לתבנית משומנת, לאפות במשך שעה שלמה.
• בגמר האפיה להשאיר את העוגה בתנור לצינון למשך שעה נוספת – עם דלת סגורה.
ניתן לצפות בשמנת מתוקה מוקצפת.