מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה נהדרת

תבנית פיירקס עגולה מס' 26

חומרים 

6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה 5% (סקי)
3 כפות קורנפלור
3 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לשמן תבנית עגולה בגודל 26 (רצוי פיירקס).

אופן הכנה

• לערבב היטב חלמונים, גבינה, קורנפלור ופודינג.
• להקציף חלבונים עם הסוכר (או התחליף) וסוכר וניל.
• לערבב בעדינות את תערובת הגבינה עם תערובת הקצף.
• להעביר התערובת לתבנית ולהעמיד אותה בתוך תבנית גדולה מלאה במים רותחים עד לחצי מגובה תבנית העוגה.
• להוריד את חום התנור ל-160 מעלות ולאפות במשך שעה עד להשחמה.
• לקרר את העוגה בתנור פתוח.

הערה: ניתן להפוך את העוגה לדיאטטית כאשר ממירים את הסוכר בכמות מקבילה של "סוכרלייט" או "כמו סוכר".

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס