תבנית פיירקס עגולה מס' 26
חומרים
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
750 גרם גבינה לבנה 5% (סקי)
3 כפות קורנפלור
3 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לשמן תבנית עגולה בגודל 26 (רצוי פיירקס).
אופן הכנה
• לערבב היטב חלמונים, גבינה, קורנפלור ופודינג.
• להקציף חלבונים עם הסוכר (או התחליף) וסוכר וניל.
• לערבב בעדינות את תערובת הגבינה עם תערובת הקצף.
• להעביר התערובת לתבנית ולהעמיד אותה בתוך תבנית גדולה מלאה במים רותחים עד לחצי מגובה תבנית העוגה.
• להוריד את חום התנור ל-160 מעלות ולאפות במשך שעה עד להשחמה.
• לקרר את העוגה בתנור פתוח.
הערה: ניתן להפוך את העוגה לדיאטטית כאשר ממירים את הסוכר בכמות מקבילה של "סוכרלייט" או "כמו סוכר".