מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה עם אוכמניות

תבנית קפיצית מס' 28 או תבנית פיירקס בגודל דומה

חומרים – בסיס

1 חב' ביסקויטים "פתי-בר" מרוסקים גס
200 גר' חמאה מומסת

אופן הכנה

• לפזר את שברי הביסקויטים בתבנית, לשפוך מעליהם את החמאה המומסת ולערבב עד לספיגה. לישר בתחתית התבנית.

חומרים – מלית

2 גביעי גבינה 9%
1 כוס סוכר (פחות 2 כפות)
1 חלמון ביצה
2 מיכלי שמנת מתוקה

1 שקית ג'לטין (14 גרם)
1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה

• להמיס את הג'לטין במים חמים, לצנן מעט.
• לערבב גבינה עם חלמון וסוכר, להוסיף ג'לטין.
• להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר הנותרים מהכוס.
• לערבב את הקצפת עם תערובת הגבינה.
• לצקת לתבנית המרופדת, לאחסן ללילה במקרר, ולמחרת היום לצפות באוכמניות.

ציפוי אוכמניות

קופסת שימורי אוכמניות +
1 שקית ג'לטין מומס
או
קונפיטורת אוכמניות

אופן ההכנה

• לבחור אחת מאפשרויות הציפוי, לשפוך מעל הגבינה.
• לאחסן במקרר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס