מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה עם מייפל (ללא אפיה)

תבנית פיירקס עגולה מס' 24-26 או תבנית מלבנית בנפח דומה
משך ההכנה: כ-15 דקות
חומרים

1 חבילה בישקוטים
2 קופסאות גבינה 5%
2 גביעי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
חלב ו-2 כפיות תמצית וניל להרטבת הבישקוטים
סירופ מייפל

אופן ההכנה

• לטבול את הבישקוטים בחלב עם הוניל, ולסדרם בצפיפות בתחתית התבנית.
• בקערת המיקסר לערבל יחד כ-2 דקות עד לאיחוד החומרים: גבינה, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג.
• לשפוך את התערובת מעל הבישקוטים שבתבנית.
• לפזר מעל הגבינה שכבה של סירופ מייפל, לאחסן במקרר מספר שעות לפני ההגשה.
• אם הסירופ נספג כולו בעוגה, אפשר לפזר שכבה נוספת לפני ההגשה.

לגיוון: אפשר לקשט מעל העוגה בפלחי אפרסקים משומרים, או אוכמניות,
או דובדבנים משומרים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס