תבנית פיירקס עגולה מס' 24-26 או תבנית מלבנית בנפח דומה
משך ההכנה: כ-15 דקות
חומרים
1 חבילה בישקוטים
2 קופסאות גבינה 5%
2 גביעי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
חלב ו-2 כפיות תמצית וניל להרטבת הבישקוטים
סירופ מייפל
אופן ההכנה
• לטבול את הבישקוטים בחלב עם הוניל, ולסדרם בצפיפות בתחתית התבנית.
• בקערת המיקסר לערבל יחד כ-2 דקות עד לאיחוד החומרים: גבינה, שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג.
• לשפוך את התערובת מעל הבישקוטים שבתבנית.
• לפזר מעל הגבינה שכבה של סירופ מייפל, לאחסן במקרר מספר שעות לפני ההגשה.
• אם הסירופ נספג כולו בעוגה, אפשר לפזר שכבה נוספת לפני ההגשה.
לגיוון: אפשר לקשט מעל העוגה בפלחי אפרסקים משומרים, או אוכמניות,
או דובדבנים משומרים.