מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה עם פירורים

תבנית קפיצית מס' 26

חומרים לבצק:

1/2 1 כוסות קמח תופח
1/3 כוס סוכר
150 גר' קוביות חמאה קרה
3 חלמונים

אופן ההכנה

• לערבב בידיים קמח, סוכר, חמאה עד לקבלת פירורים. להוסיף חלמונים ולערבב לבצק אחיד.
• לרפד תבנית משומנת ב-2/3 מכמות הבצק, ואת הבצק הנותר לרפד בתבנית קטנה נפרדת.
• לאפות את שתי התבניות בחום בינוני כ-20 דקות עד להזהבה. לצנן היטב.

חומרים למילוי:

750 גר' גבינה 5% – 9%
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה (500 גר')
1/2 שקית ג'לטין (7 גר')
1/4 כוס מים חמים

אופן ההכנה

• מערבבים את הגבינה, הסוכר והוניל.
• ממיסים ג'לטין במים חמים שלא ישארו גושים, ולהוסיף לתערובת הגבינה.
• מקציפים את השמנת עם אבקת הפודינג ומוסיפים גם אותה לתערובת הגבינה.
• שופכים את הגבינה לתבנית עם הבסיס האפוי.

חומרים לעיטור

בצק מפורר
50 גרם שבבי שקדים קלויים

אופן ההכנה

• לפורר את הבצק האפוי ולערבב עם שבבי השקדים הקלויים.
• לפזר מעל הגבינה שבתבנית ולאחסן במקרר מכוסה בניילון נצמד.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס