מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת גבינה עם קדאיף

חומרים: הגבינה

1 שמנת מתוקה
2 חלמונים
1 כוס סוכר
3 חבילות גבינת 5% מעודנת
2 כפות קמח רגיל
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

• מקציפים את השמנת מתוקה ומניחים בצד. מערבבים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת תערובת נוקשה.
• מוסיפים תוך כדי ערבוב את הגבינות, מוסיפים את תמצית הוניל. מנפים דרך מסננת את הקמח וממשיכים לערבב עד קבלת מרקם אחיד. מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.

חומרים – הבצק

250 גרם אטריות קאדאיף
100 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה

• יוצקים חמאה מומסת על אטריות הקאדאיף.
• משטחים חצי מכמות הבצק בתבנית קוטר 26.
• מוסיפים את מלית הגבינה, ומעליה משטחים את חצי הכמות שנשארה של האטריות.
• מכניסים לתנור שחומם בחום של 180 מעלות לכ- 35 דקות.

חומרים – הסירופ

1 כוס סוכר
¾ כוס מים
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

• בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ. שמים את המרכיבים בסיר על להבה בינונית, מבשלים מספר דקות עד שהסירופ מסמיך.
• כשהעוגה יוצאת מהתנור מזליפים עליה את הסירופ בשתי וערב (לא להציף אותה).

חומרים – הפראלין

200 גרם סוכר
3-4 כפות מים
אגוזי לוז זהובים וקלויים

אופן ההכנה

• מחממים במחבת את הסוכר והמים עד קבלת אחידות זהובה, מכניסים את האגוזים לדקה. מעבירים את התערובת על מגש מתכת משומן בשמן . משטחים ומצננים 25 דק'.
מכניסים למערבל וטוחנים קלות לחתיכות קטנות.
• מפזרים את פרורי הפראלין מעל הכל.
רצוי לאכול את העוגה בעודה חמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס