חומרים אופן הכנה
4 ביצים שלמות להקציף עם סוכר למשך 5 דקות
1/2 1 כוס סוכר להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף
3/4 כוס שמן במשך 2 דקות נוספות.
3 כפות דבש להוסיף דבש ותמצית וניל
תמצית וניל
3 כוסות מחוקות קמח רגיל לערבב יחד את כל החומרים היבשים
1 שקית אבקת אפיה להוסיף אותם לתערובת המוקצפת
קורט מלח
1/2 כפית מחוקה סודה לשתיה
1 כפית מחוקה קינמון
50-100 גרם אגוזים קצוצים גס
4 כוסות גזר מרוסק דק להוסיף את הגזר וקליפת הלימון ולערבב.
מעט קליפת לימון מגורדת לאפות בתבנית משומנת בחום בינוני במשך כ-50 דקות.