מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת דבש רומנית

2 תבניות מוארכות

חומרים

6 ביצים שלמות
1/4 1 כוס סוכר
1/2 1 כוס דבש
1 כוס שמן
מיץ מ-1/2 לימון +1 אב' אפיה מעורבבים יחד
3 כפות קוניאק
קורט ציפורן טחון או קינמון
4 כוסות קמח רגיל
לקישוט – חצאי אגוזי מלך

אופן ההכנה:

• לערבב יחד את כל החומרים לפי הסדר הרשום.
• לחלק לשתי תבניות מוארכות משומנות.
• לסדר מעל העוגה חצאי אגוזי מלך.
• לאפות בחום בינוני כשעה

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס