תבנית קפיצית מס' 26
בסיס
טורט לבן או חום מחולק ל-3 (אפשר טורט קנוי) או
שילוב של טורט לבן וחום
רוטב
כוס מים רותחים
2 כפות ברנדי
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
• להרטיב אחת משכבות העוגה ברוטב.
• למרוח ריבת אוכמניות, לפזר דובדבנים,
ומעליהם 1/2 מהקצפת.
• לחזור על אותו תהליך עם שכבת עוגה נוספת.
• לכסות בשכבה שלישית ולהרטיבה.
• לצפות את כל העוגה עם קצפת המוקה ולקשט.
מלית
1/2 צנצנת ריבת אוכמניות
דובדבנים מגולענים
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
• להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר.
ציפוי
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
2 כפיות שטוחות אבקת
נס קפה
לקישוט – שוקולד מגורד או דובדבנים.
להקציף את השמנת עם הסוכר ואבקת הקפה.