מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת היער השחור

תבנית קפיצית מס' 26

בסיס

טורט לבן או חום מחולק ל-3 (אפשר טורט קנוי) או
שילוב של טורט לבן וחום

רוטב

כוס מים רותחים
2 כפות ברנדי
2 כפיות סוכר

אופן ההכנה

• להרטיב אחת משכבות העוגה ברוטב.
• למרוח ריבת אוכמניות, לפזר דובדבנים,
ומעליהם 1/2 מהקצפת.
• לחזור על אותו תהליך עם שכבת עוגה נוספת.
• לכסות בשכבה שלישית ולהרטיבה.
• לצפות את כל העוגה עם קצפת המוקה ולקשט.

מלית

1/2 צנצנת ריבת אוכמניות
דובדבנים מגולענים
1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר

אופן ההכנה

• להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר.

ציפוי

1 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
2 כפיות שטוחות אבקת
נס קפה

לקישוט – שוקולד מגורד או דובדבנים.
להקציף את השמנת עם הסוכר ואבקת הקפה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס