מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת סולת

תבנית פיירקס מלבנית בגודל 30 על 20.

חומרים: בצק

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
2 כפות שקדים טחונים
1 כף תמצית וניל
1 כף תמצית שקדים
גרידת לימון
2 אבקת אפיה

אופן ההכנה

• להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר, להוסיף חלמונים, ובהדרגה את שאר החומרים
• לאפות בתבנית משומנת בחום בינוני של 175 מעלות, עד להשחמה.

חומרים: בצק

5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
2 כפות שקדים טחונים
1 כף תמצית וניל
1 כף תמצית שקדים
גרידת לימון
2 אבקת אפיה

חומרים: סירופ

1/2 1 כוס סוכר
2 כוסות מים רותחים
סוכר וניל
2-3 כפות מיץ לימון
1 כף מי ורדים (לא חובה)
לקישוט – חצאי שקדים מולבנים

אופן הכנה

• להביא לרתיחה של המים והסוכר.
• בזמן הרתיחה להוסיף מיץ לימון.
• לשפוך את הסירופ על העוגה כשהיא קרה והסירופ חם, או להיפך, עוגה חמה ועליה סירופ קר. לחכות עד לספיגה מלאה של כל הסירופ.
• לאחר צינון לחתוך למעויינים ולקשט בשקדים.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס