מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת קוקוס ומוס שוקולד (ללא קמח)

תבנית קפיצית מס' 26

העוגה מורכבת מ-3 חלקים: בסיס קוקוס ושתי שכבות קרם

חומרים

לבסיס

5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
150 גרם קוקוס

שכבת מוס שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות קוניאק
1 כפית נס קפה
3 כפות חלב
3 חלמונים
שמנת מתוקה

 

שכבת קרם וניל
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

 

 

 

אופן הכנה

• להקציף החלבונים עם הסוכר, להוסיף הקוקוס, לערבב בעדינות.
• להעביר לתבנית משומנת, לאפות בחום בינוני
כ-30 דקות.


• להמיס על אש קטנה או במיקרו את השוקולד, הקוניאק, נס קפה וחלב, לצנן מעט ולהוסיף את החלמונים. לערבב היטב לקבלת קרם אחיד.
• להקציף את השמנת המתוקה ולקפל אותה בעדינות עם תערובת השוקולד.
• לשפוך את תערובת השוקולד מעל הבסיס האפוי והמצונן, להכניס למקרר למשך כשעה.


• להקציף את כל החומרים יחד.
• לשפוך את קרם הוניל מעל מוס השוקולד, לקשט בשוקולד מגורד ולאחסן במקרר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס