עוגת קרמבו עוגת קרמבוחומריםהעוגה7 ביצים מופרדות4 כפות סוכר1 חב' פודינג אינסטנט שוקולדהמילוי1 חב' פודינג אינסטנט וניל 1 כוס חלב2 שמנת מתוקההציפוי200 גר' שוקולד מריר12 כפות חלב אופן הכנה• להקציף את החלבונים עם הסוכר.• להוסיף את החלמונים ולאחד בקצף.• להוסיף את הפודינג בתנועות קיפול עדינות. • לקציף יחד לקרם.• לשפוך מעל העוגה כשהיא קרה. • להמיס על אש נמוכה או במיקרו.• לצנן היטב ולשפוך מעל הקרם שעל העוגה. « הקודםהבא »