מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת קרמבו

עוגת קרמבו

חומרים
העוגה
7 ביצים מופרדות
4 כפות סוכר
1 חב' פודינג אינסטנט שוקולד


המילוי
1 חב' פודינג אינסטנט וניל
1 כוס חלב
2 שמנת מתוקה


הציפוי
200 גר' שוקולד מריר
12 כפות חלב

 

אופן הכנה


• להקציף את החלבונים עם הסוכר.
• להוסיף את החלמונים ולאחד בקצף.
• להוסיף את הפודינג בתנועות קיפול עדינות.

 


• לקציף יחד לקרם.
• לשפוך מעל העוגה כשהיא קרה.

 

 


• להמיס על אש נמוכה או במיקרו.
• לצנן היטב ולשפוך מעל הקרם שעל העוגה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס