מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת שוקולד ואגוזים לפסח

תבנית קפיץ עגולה מס' 26 - העוגה יוצאת קרמית ונמוכה

חומרים
6 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או מרגרינה
2/3 כוס סוכר
100 גרם אגוזים קצוצים גס

 

אופן הכנה

• להמיס את השוקולד על אש קטנה או על אדים, לצנן מעט.
• להקציף את החמאה עם 1/3 כוס סוכר, תוך כדי הוספת החלמונים בהדרגה.
• להוסיף לחלמונים את השוקולד המומס ואגוזים קצוצים.
• להקציף חלבונים לקצף קשה עם שארית הסוכר.
• לערבב בעדינות את תערובת החלמונים והשוקולד עם הקצף.
• לשפוך לתבנית משומנת ומקומחת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ-20-25 דקות.

אפשרויות לציפוי:- לאפות 2/3 מתערובת העוגה, ו-1/3 הנותר לאחסן במקרר לציפוי לאחר צינון העוגה.

- להמיס על אש קטנה 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה. לצנן ולשפוך על העוגה האפויה.
- להקציף שמנת מתוקה + 2 כפויות סוכר, למרוח את הקצפת על העוגה ולפזר פירורי שוקולד מגורד

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס