מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת שוקולד וגבינה

תבנית קפיצית מס' 26

תבנית קפיצית מס' 26

 

 

 


תבנית קפיצית מס' 26

הערה: אפשר לצפות את העוגה בקרם שוקולד.

אופן הכנה

• במערבל חשמלי, להקציף יחד את המרגרינה והסוכר ולהוסיף בהדרגה ביצה אחר ביצה.
• להוסיף את תמצית הרום.
• בקערה נפרדת לערבב יחד את כל החומרים היבשים, להנמיך את מהירות ההקצפה ולהוסיף בהדרגה לתערובת המרגרינה. להמשיך לערבל ולהוסיף את החלב.

• לערבב בקערה יחד את כל חומרי תערובת הגבינה עד לקבלת קרם חלק.
• לשמן היטב את התבנית, לשפוך לתוכה חצי מתערובת השוקולד, מעליה לשפוך בעדינות רבה את תערובת הגבינה, להחליק וליישר ומעל הגבינה את שארית תערובת השוקולד.
• לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני למשך כשעה.
• לבדיקת מוכנות העוגה - נועצים קיסם עץ באמצע התבנית שצריך לצאת יבש.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס