אופן הכנה
• במערבל חשמלי, להקציף יחד את המרגרינה והסוכר ולהוסיף בהדרגה ביצה אחר ביצה.
• להוסיף את תמצית הרום.
• בקערה נפרדת לערבב יחד את כל החומרים היבשים, להנמיך את מהירות ההקצפה ולהוסיף בהדרגה לתערובת המרגרינה. להמשיך לערבל ולהוסיף את החלב.
• לערבב בקערה יחד את כל חומרי תערובת הגבינה עד לקבלת קרם חלק.
• לשמן היטב את התבנית, לשפוך לתוכה חצי מתערובת השוקולד, מעליה לשפוך בעדינות רבה את תערובת הגבינה, להחליק וליישר ומעל הגבינה את שארית תערובת השוקולד.
• לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני למשך כשעה.
• לבדיקת מוכנות העוגה - נועצים קיסם עץ באמצע התבנית שצריך לצאת יבש.