אופן הכנה
• להמיס בסיר קטן על האש את השוקולד, סוכר, חלב, קקאו.
• להוריד מהאש ולהוסיף את המרגרינה לערבב עד שהיא נמסה, את החלמונים אחד אחד תוך כדי בחישה ובסוף את תמצית הרום.
• מהקרם שהתקבל להוריד כוס ולשמור לציפוי.
• להקציף את החלבונים עם הסוכר.
• לאחד את הקצף עם תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
• להוסיף בהדרגה את הקמח עד לקבלת קרם חלק.
• להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ-30 דקות.
• לצפות עם הקרם שנותר.