מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת שוקולד עם ציפוי

תבנית עגולה מס' 26-28

חומרים

הקרם
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
1/2 כוס קקאו
1 חבילה מרגרינה ללא מלח
5 חלמונים
1 כף תמצית רום

העוגה
5 חלבונים
½ כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח

 

אופן הכנה

• להמיס בסיר קטן על האש את השוקולד, סוכר, חלב, קקאו.
• להוריד מהאש ולהוסיף את המרגרינה לערבב עד שהיא נמסה, את החלמונים אחד אחד תוך כדי בחישה ובסוף את תמצית הרום.
• מהקרם שהתקבל להוריד כוס ולשמור לציפוי.

 


• להקציף את החלבונים עם הסוכר.
• לאחד את הקצף עם תערובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות.
• להוסיף בהדרגה את הקמח עד לקבלת קרם חלק.
• להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ-30 דקות.
• לצפות עם הקרם שנותר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס