מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת שוקולד קלי קלות

חומרים

העוגה
1 כוס סוכר
4 ביצים שלמות
1 כוס שמן
1 כוס אבקת שוקולית
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כף תמצית רום
1 כוס קמח תופח

הציפוי
1/2 מיכל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר

אופן הכנה


• לשמן התבנית, לחמם התנור לחום בינוני.
• לערבב את כל החומרים לפי הסדר הרשום, עד לקבלת תערובת אחידה.
• לאפות בערך 30-40 דקות עד שהתערובת יציבה ושחומה.

 

 


• להמיס במיקרו או בסיר קטן על אש נמוכה את השוקולד והשמנת, אין צורך להרתיח.
• לערבב היטב שלא יישארו גושים.
• לשפוך את הקרם על העוגה בעודה חמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס