מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוגת שיש בחושה

תבנית מלבנית בגודל 20 על 30

חומרים

4 ביצים שלמות
1/2 כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 כפית גרידת קליפת לימון
1/4 1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 שקית קמח תופח
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות אבקת שוקולית

אופן הכנה

• לערבל במערבל חשמלי את כל החומרים הרשומים לפי סדר הופעתם בהוספה הדרגתית
• לשמן תבנית ולהעביר אליה 3/4 מכמות הבצק.
• ל-1/4 הבצק שנותר להוסיף 2 כפות שוקולית ולערבב היטב.
• לפזר בצורה אחידה את התערובת החומה מעל התערובת הלבנה שבתבנית.
• לקשקש מעט בסכין את התערובת החומה לתוך הלבנה כדי ליצור צורות שיש.
• לאפות בחום בינוני כ-40 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס