אופן הכנה
• להמיס (במיקרו) את המחמאה עם החלב והסוכר ולקרר.
• לערבב במיקסר את הקמח, הביצים, השמרים ותערובת החלב שהתקררה.
• להכניס למקרר לשעתיים להתפחה.
• לחלק את הבצק ל-4 חלקים, לרדד כל חלק ולמרוח בשוקולד השחר. לגלגל לרולדה ולמרוח בחלמון של ביצה.
(ניתן לחצות את הרולדה לאורך, נקבל שתי רולדות, לגלגל כמו חבל כשהחלק החתוך כלפי מעלה.)
• לאחר גלגול הרולדות להשאיר להתפחה במקום חמים עד שהרולדה תופחת ומכפילות את נפחן.
• להרתיח יחד.
• לאחר האפייה לשפוך על הרולדות את הסירופ המוכן. להשאיר את הרולדות בתנור עוד כ-15-20 דקות עם דלת סגורה.