מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוף עם אננס

חומרים

חזה עוף חתוך לחתיכות
קופסת אננס משומר (כולל המיץ)
קופסת רסק עגבניות
2 גמבות חתוכות לקוביות
פטריות חתוכות
1 בצל קצוץ לקוביות
3 כפות חומץ
2 כפות רוטב סויה
1/4 כוס מים

אופן ההכנה

• לטגן את העוף עד שישחים.
• להוסיף את קוביות הבצל, הגמבה והפטריות, להמשיך לטגן מספר דקות.
• להוסיף את שאר החומרים ולבשל עוד מספר דקות.
• להוסיף מיץ אננס בכמות לפי הצורך לקבלת רוטב.
• להגיש עם אורז לבן או נודלס.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס