חומרים
כרעיים עוף
2-3 בצלים גדולים קצוצים גס
מעט שמן לטיגון
2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים מגולענים
6-8 גזרים חתוכים לעיגולים
קליפה משני לימונים (קליפה חיצונית בלבד ללא השכבה הלבנה שלה)
פלפל שחור
אופן הכנה
• לטגן בסיר עם מעט שמן את הבצל הקצוץ, להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן מעט את העוף משני צדדיו.
• לסנן את הזיתים, לשטוף אותם פעמיים במים רותחים ולהוסיף לסיר.
• להוסיף את פרוסות הגזר ואת קליפת הלימון ואת הפלפל השחור.
• להוסיף מים עד כדי כיסוי העוף, לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה.
• באמצע הבישול להוריד את המכסה ולבשל לצמצום הרוטב.