מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

עוף עם זיתים

חומרים

כרעיים עוף
2-3 בצלים גדולים קצוצים גס
מעט שמן לטיגון
2 קופסאות שימורי זיתים ירוקים מגולענים
6-8 גזרים חתוכים לעיגולים
קליפה משני לימונים (קליפה חיצונית בלבד ללא השכבה הלבנה שלה)
פלפל שחור

אופן הכנה

• לטגן בסיר עם מעט שמן את הבצל הקצוץ, להוסיף את העוף ולהמשיך לטגן מעט את העוף משני צדדיו.
• לסנן את הזיתים, לשטוף אותם פעמיים במים רותחים ולהוסיף לסיר.
• להוסיף את פרוסות הגזר ואת קליפת הלימון ואת הפלפל השחור.
• להוסיף מים עד כדי כיסוי העוף, לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה.
• באמצע הבישול להוריד את המכסה ולבשל לצמצום הרוטב.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס