מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פוטיפורים משוקלד ואגוזים

חומרים
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
1 כוס אגוזים שבורים גס
1 כוס צימוקים
1/2 כוס ליקר סברה או קוואנטרו
1 כפית תמצית רום
לקישוט – חצאי דובדבנים מסוכרים

אופן הכנה
• להשרות את הצימוקים בתוך הליקר עד לספיגה.
• בסיר קטן על אש נמוכה להמיס את השוקולד, להוריד מהאש ולערבב בתוכו את החמאה, להוסיף צימוקים, אגוזים ורום.
• בעזרת כפית לצקת כמות קטנה לתוך גביעי נייר בגודל הקטן ביותר.
• לקשט כל גביע בחצי דובדבן מסוכר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס