חומרים
4 בצלים גדולים
מעט שמן לטיגון
2 קופסאות פיטריות חתוכות
1/2 1 כוס מים
2 כפות אבקת מרק פיטריות
צרור שמיר קצוץ
מלח + פלפל שחור
אופן הכנה
• לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בשמן עד להזהבה.
• לסנן את הפיטריות ולהוסיף אותן לבצל, להמשיך לטגן עוד מספר דקות.
• להמיס את אבקת המרק במים ולהוסיף לתערובת הפיטריות והבצל.
• לערבב, לתבל בפלפל שחור, לבשל כ-10 דקות עד להיווצרות רוטב סמיך אך נוזלי. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• להוריד מהאש ולהוסיף את השמיר הקצוץ. להגיש חם.
הערה: מתאים להגשה מעל בורקס, חביתיות, או כתוספת למנת בשר.