מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פטריות ברוטב שמיר

חומרים

4 בצלים גדולים
מעט שמן לטיגון
2 קופסאות פיטריות חתוכות
1/2 1 כוס מים
2 כפות אבקת מרק פיטריות
צרור שמיר קצוץ
מלח + פלפל שחור

אופן הכנה

• לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בשמן עד להזהבה.
• לסנן את הפיטריות ולהוסיף אותן לבצל, להמשיך לטגן עוד מספר דקות.
• להמיס את אבקת המרק במים ולהוסיף לתערובת הפיטריות והבצל.
• לערבב, לתבל בפלפל שחור, לבשל כ-10 דקות עד להיווצרות רוטב סמיך אך נוזלי. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
• להוריד מהאש ולהוסיף את השמיר הקצוץ. להגיש חם.

הערה: מתאים להגשה מעל בורקס, חביתיות, או כתוספת למנת בשר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס