מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פילה דג ברוטב עגבניות

חומרים

1 ק"ג נתחי פילה דג
מיץ לימון + ומלח
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום כתוש
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
שמן לטיגון
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה וחריפה
פלפל שחור
כף שטוחה אבקת מרק עוף
כפית סוכר
3 עלי דפנה
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

• לפזר מיץ לימון ומלח מעל נתחי הדג ולהשהות למשך כשעה.
• לטגן בשמן את הבצל, להוסיף שום, פלפלים קצוצים, להמשיך לטגן.
• להוסיף רסק עגבניות ושאר חומרי התיבול. לטעום ולתבל לרמת חריפות רצויה.
• להרתיח את הרוטב ולהכניס את נתחי הדג כשהרוטב מכסה אותם.
• לבשל 20 דקות ולא יותר.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס