מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פריזית – שוקולד וגבינה ללא אפיה

תבנית בינונית בגודל בינוני

חומרים
בסיס

ביסקוויטים פתיבר
או
עלה עוגת טורט מוכן

קרם

2 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
1 קופסת גבינה 9%
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
1 כף סוכר לקצפת
1 שקית סוכר וניל

אופן הכנה

 

 

• להרטיב את הביסקוויטים בחלב ולרפד התבנית.

 

 

להמיס את השוקולד על אש קטנה, להוריד מהאש ולהוסיף חלמונים, לצנן ולהוסיף גבינה.
• להקציף את החלבונים עם הסוכר.
• להקציף שמנת מתוקה עם 1 כף סוכר ווניל.
• לערבב בעדינות תערובת השוקולד עם הקצף, להוסיף בעדינות את השמנת המוקצפת.
• לשפוך את הקרם מעל בסיס הביסקוויטים.
• לאחסן במקפיא. להוציא מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס