מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פרסות קוקוס

חומרים

1/2 2 כוסות קמח תופח
5 כפות סוכר
1 חב' מרגרינה גולדבנד רכה
2 ביצים שלמות
1/4 1 כוס קוקוס

אופן הכנה

• ללוש את כל החומרים לבצק אחיד.
• להשהות את הבצק למשך כשעה.
• לגלגל רצועות דקות מבצק וליצור מהם סהרונים קטנים.
• לאפות בתנור בחום בינוני כ-10-15 דקות, עד לקבלת צבע זהוב בהיר.
• לאחר צינון, לאחסן בכלי סגור.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס