מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת בצל ירוק

תבנית פאי

חמרים לבצק

1/3 חבילה מרגרינה
3 כפות יוגורט
1 כוס קמח תופח

חומרים למלית

3 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה עמידה
מלח + פלפל לבן
קמצוץ אגוז מוסקט
3 כוסות בצל ירוק קצוץ חומרים לבצק

אופן הכנה

• לערבב יחד את חומרי הבצק, לרפד בו תחתית תבנית משומנת.
• לערבב יחד את כל חומרי המלית, לשפוך את התערובת מעל הבצק.
• לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס