מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת ברוקולי

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

800 גרם ברוקולי סנפרוסט מופשר
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
6 כפות שטוחות מיונז
6 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות
6 ביצים שלמות
מלח לפי הטעם (לבדוק לפני ההוספה כי אבקת המרק מלוחה)
פלפל שחור

אופן הכנה

• לערבב את כל החומרים בקערה.
• להקציף מעט את הביצים ולערבב אותן עם התערובת שבקערה.
• לשמן התבנית ולהעביר אליה את התערובת.
• לאפות בחום בינוני, בתנור שחומם מראש, עד להשחמה והתייצבות התערובת.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס