מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת גזר ושום

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

8-10 גזרים גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לקוביות
4 ביצים
4 שיני שום כתוש, או 3 קוביות שום קפוא
½ כוס שמיר קצוץ, או 4 קוביות שמיר קפוא
5 כפות קמח תופח
פלפל שחור + פלפל בן + מלח
שמן לשימון התבנית + 1 כף שמן

אופן הכנה

• לבשל את הגזר ותפוחי האדמה במים (ללא מלח) עד לריכוך, למעוך אותם היטב על לקבלת מחית.
• להוסיף את הביצים בהדרגה, תוך בחישה לאחר כל ביצה ולמנוע התקרשות הביצים בעיסה.
• להוסיף את חומרי התיבול, להוסיף את הקמח, לערבב ולטעום. להוסיף תיבול בהתאם לצורך.
• לשמן תבנית בשמן או מרגרינה ולפזר פרורי לחם או סולת.
• להעביר את התערובת לתבנית ולמרוח מעליה כף שמן בצורה אחידה.
• לחמם תנור לחום בינוני (180) ולאפות עד להשחמה במשך 40-45 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס