תבנית פאי
חומרים לבצק
1 כוס קמח רגיל
1/2 חבילה מרגרינה קרה בטעם חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
4 כפות מים
2 כפות מיץ לימון
חומרים למלית
4 עגבניות בשלות, חלוטות וקלופות חתוכות לקוביות
1/2 קופסה פרוסות זיתים שחורים מגולענים
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
3 ביצים טרופות
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
• במערבל או במעבד מזון לעבד את כל החומרים לבצק. להשהות כשעה במקרר.
• לרפד תבנית פאי משומנת בבצק. להניח את קוביות העגבניות, לפזר את הזיתים ולאחר מכן את הגבינה.
• לערבב את הביצים והשמנת, לצקת למעלה ולאפות כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.