מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת עגבניות

תבנית פאי

חומרים לבצק

1 כוס קמח רגיל
1/2 חבילה מרגרינה קרה בטעם חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
4 כפות מים
2 כפות מיץ לימון

חומרים למלית

4 עגבניות בשלות, חלוטות וקלופות חתוכות לקוביות
1/2 קופסה פרוסות זיתים שחורים מגולענים
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
3 ביצים טרופות
1 מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה

• במערבל או במעבד מזון לעבד את כל החומרים לבצק. להשהות כשעה במקרר.
• לרפד תבנית פאי משומנת בבצק. להניח את קוביות העגבניות, לפזר את הזיתים ולאחר מכן את הגבינה.
• לערבב את הביצים והשמנת, לצקת למעלה ולאפות כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס