מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פשטידת פטריות

תבנית פיירקס מלבנית

חומרים

1 חבילה קטנה בצק עלים
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 בצלים גדולים קצוצים
1 קופסה פטריות חתוכות
חמאה או מרגרינה לשימון

חומרים לרוטב

4 ביצים שלמות
1 כפית חרדל
2 כפות קמח תופח
1 כף אבקת מרק פטריות
1 שמנת חמוצה
1 כוס חלב
מלח, פלפל שחור

אופן הכנה

• לשמן תבנית, לרפד בבצק עלים ולפזר מעליו את הגבינה המגורדת.
• לטגן את הבצל הקצוץ במעט שמן, להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן כ-2 דקות.
• במעבד מזון או בבלנדר לערבב יחד את כל חומרי הרוטב במשך כ-2 דקות.
• לשפוך את תערובת הבצל והפטריות לתבנית מעל הבצק, ומעל הכל לשפוך את תערובת הרוטב.
• לאפות בחום בינוני כ-45 דקות.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס